Foto's door Evert Jan van den Broek

Het laten ontstaan van nieuwe beelden is een van de dingen waar ik het meest van houd. Met mijn favoriete materialen om me heen illustreer ik bij bestaande verhalen, maak ik nieuwe verhalen. Mijn atelier bevindt zich op de zolder van een oud pand in Zwolle. De tafel waaraan ik werk staat vol met inkt, bister, waterverf, markers, potloden... De veelzijdigheid en de kleuren maken me blij. Zo ook de stapels leeg tekenpapier die naast mijn bureau liggen. Er is nog zoveel te maken!

 

 

Inspiratie kan ik overal vinden. Het komt soms onverwacht, bijvoorbeeld wanneer ik in de trein naar buiten tuur en een reiger op vis zie azen. Ook vind ik inspiratie in musea, mijn eigen fantasie en sprookjes. Ik houd ervan om speelse beelden te maken. De illustrator in mij is een beetje kind gebleven. 

 

Mijn afstuderen als illustrator was in 2019. Ik volgde de opleiding aan ArtEZ hogeschool voor de Kunsten in Zwolle. Daarna startte ik mijn eigen onderneming. Binnen mijn onderneming maak ik vrij werk, en ook werk ik in opdracht. Heb jij een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Voel je vrij om contact met me op te nemen!