Trouwkaarten

Trouwplannen? Zoek je een unieke trouwkaart die precies bij jullie past? Ik kan je helpen! Jullie trouwkaart gaat over jou en je partner, daarom zoeken we samen naar het geïllustreerde ontwerp dat jullie representeert.

Proces

Hoe gaat het ontwerpen van een trouwkaart in zijn werk? Om een wederzijds beeld te krijgen van elkaar, spreek ik graag (telefonisch, per mail of op een koffieafspraak) met jullie af. Hierin bespreken we de eerste ideeën. Daarna zijn er drie fases,

Fase 1. Eerste schetsronde en feedback van jullie kant. Deze fase is nog open en kan alle kanten op.

Fase 2. Ik verwerk jullie feedback en maak de ruwe definitieve versie af.

Fase 3. Hier kunnen eventueel nog wat kleine dingen worden aangepast. Denk aan tekst en lettertypes.

 

Na deze ronde is het ontwerp klaar! Extra feedbackrondes zijn mogelijk, die factureer ik per uur. Om jullie zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, laat ik de kaart voor jullie drukken. Ook help ik met het vinden van een passende envelop. Wil je alleen het ontwerp kopen en zelf een drukker zoeken? Ook dit is mogelijk.

 

Prijzen

Bij bestelling van 75-100 kaarten, is een kaart €3,50 per stuk.

Bij bestelling van 125-150 kaarten, is een kaart €3,00 per stuk.

Bij bestelling van meer dan 150 kaarten, is een kaart €2,75 per stuk.

Prijzen zijn inclusief drukken en enveloppen. De aantallen gaan per 25 stuks.

 

Prijzen zijn gebaseerd op een standaardformaat A6, gedrukt op stevig papier met structuurpatroon. Bij andere formaten kunnen de prijzen afwijken.

 

Tijd

Ik raad jullie aan om op tijd bij mij aan te kloppen voor het bestellen van een kaart. Houd er rekening mee dat een trouwkaart gemiddeld zes weken voor het trouwen de deur uit gaat. Mijn advies is om een half jaar van tevoren contact met mij op te nemen. Mocht de bruiloft al dichterbij zijn, is er meestal wel een mouw aan te passen!

 

Voor voorbeelden verwijs ik je door naar: https://www.lennytenbrinke.nl/portfolio/in-opdracht/trouwkaarten

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden.