Geboortekaarten

Een baby op komst! Wat een heerlijk nieuws. Zijn jullie op zoek naar een eigen en unieke geboortekaart? Ik help jullie graag!

Proces

Hoe gaat het ontwerpen van een geboortekaart in zijn werk? Om een wederzijds beeld te krijgen van elkaar, spreek ik graag telefonisch met jullie af. Hierin bespreken we de eerste ideeën. Daarna zijn er drie fases.

Fase 1. Eerste schetsronde en feedback van jullie kant. Deze fase is nog open en kan alle kanten op.

Fase 2. Ik verwerk jullie feedback en maak de ruwe definitieve versie af.

Fase 3. Hier kunnen eventueel nog wat kleine dingen worden aangepast. Denk aan tekst en lettertypes.

Na deze ronde is het ontwerp klaar! Extra feedbackrondes zijn mogelijk, die factureer ik per uur. Om jullie zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, laat ik de kaart voor jullie drukken. Ook help ik met het vinden van een passende envelop. Wil je alleen het ontwerp kopen en zelf een drukker zoeken? Ook dit is mogelijk.

Prijzen

Bij bestelling van 75-100 kaarten, is een kaart €3,50 per stuk.

Bij bestelling van 125-150 kaarten, is een kaart €3,00 per stuk.

Bij bestelling van meer dan 150 kaarten, is een kaart €2,75 per stuk.

Prijzen zijn inclusief drukken en enveloppen. De aantallen gaan per 25 stuks.

 

Prijzen zijn gebaseerd op een standaardformaat A6, gedrukt op stevig papier met structuurpatroon. Bij andere formaten kunnen de prijzen afwijken.

Tijd

Mijn advies is om ongeveer drie maanden voor de uitgerekende datum contact met mij op te nemen. Mocht de bevalling al dichterbij zijn, is er meestal wel een mouw aan te passen!

 

Voor voorbeelden verwijs ik je door naar: https://www.lennytenbrinke.nl/portfolio/in-opdracht/geboortekaarten

 

Extra's

 

Sluitzegels

Jullie geboortekaart kan extra persoonlijk worden door bijpassende sluitzegels. Deze plak je zo op de envelop, scheelt weer likken, en past helemaal bij de inhoud van de envelop! 

Prijzen sluitzegels:

75-100 zegels: €25,00 

125-150 zegels: €30,00

150-175 zegels: € 35,00

 

Geboorteposter

Leuk voor op de babykamer: een geboorteposter in de stijl van het geboortekaartje! De poster ontwerp ik voor jullie op A4-formaat, en deze kost €25,00.