Vanuit haar werk als stiltecoach organiseert Inge ten Brinke verschillende activiteiten. Met de deelnemers zoekt zij de stilte op en laat hen weer verbinding leggen met zichzelf. Toen ze mij vroeg haar vaste illustrator te zijn hoefde ik daar niet lang over na te denken. Voor zo'n mooi initiatief illustreer en ontwerp ik graag!

Twee save the date kaartjes ontwierp ik voor Inge. De kaartjes hebben het formaat van een visitekaartje en zijn makkelijk uit te delen. Voor de dansavond ontwierp ik de flyer die rechts te zien is. Een speels thema, leuk om mee te werken!

Inge schreef werkbladen om aan de slag te gaan met elk van de zintuigen. Voor de werkbladen maakte ik de vormgeving en de illustraties. In een try-out sessie gingen we met een groep mensen de natuur in om te ruiken, proeven, zien, horen en voelen. Een aantal illustraties en de uitnodiging die ik maakte voor de try-out zie je hierboven. 

Een weekend van reflectie en stilte: ook voor dit evenement mocht ik de flyer ontwerpen. Door de coronacrisis kon het weekend helaas niet doorgaan, maar we houden nog wat moois tegoed!